Ο Γιάννης Ιωαννίδης στηρίζει Γιάννη Ιωαννίδη

Ο Ολυμπιακός τίμησε ένα σπουδαίο προπονητή καλαθοσφαίρισης, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, έναν Σέρβο που συνδύασε την πετυχημένη καριέρα του με τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του συλλόγου το 1997.

Το γεγονός αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο γνωστός «Ολλανδός», ο συνεπώνυμος και συνονόματος του προπονητή που δεν χάρισε ευρωπαϊκό τίτλο στον Ολυμπιακό, αλλά τον επανέφερε στους εγχώριους τίτλους και στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα, έβγαλε παράπονο.

Από την Ταϊλάνδη που διαμένει μόνιμα πόσταρε ένα μήνυμα στο διαδίκτυο χαρακτηρίζοντας αχάριστη την ΚΑΕ Ολυμπιακός για το γεγονός ότι προτίμησε να τιμήσει τον Ίβκοβιτς, πριν κάνει το ίδιο για τον Γιάννη Ιωαννίδη:

«Kαλό είναι να τιμάς παίκτες ή προπονητές που πρόσφεραν στην ομάδα σου. Θέλω να δω τι φιέστα θα στήσει ο Ολυμπιακός για τον προπονητή που τον πήρε από τους τσίγκους του Παπαστράτειου και τον παρέδωσε ευρωπαϊκή αυτοκρατορία. Δυστυχώς για τους ειδικούς δεν ήταν Σέρβος, ευτυχώς για εμάς ήταν και είναι Έλληνας… Αλλά η αχαριστία στη χώρα μας είναι σπορ, όπως και η ξενομανία. Παρότι έχουμε πια τόσους Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα