«Ο γιος μου είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής μου»

Η Λίνα Σακκά έδωσε μία δυνέντευξη αυτές τις μέρες και μίλησε για την απόφαση που πήρε να μετακομίσει, για λόγους επαγγελματικούς, αλλά και για την αγάπη που έχει στον γιο της!

«Ήταν ρίσκο. Πιστεύω ότι τα πράγματα παίρνουν την αξία και τη σημασία που τους δίνουμε εμείς», είπε η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για το ότι έφυγε από την Αθήνα για έξι μήνες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν το είδα από την άποψη της ταλαιπωρίας, αλλά από την πλευρά της ευκαιρίας να ζήσουμε κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει η περιπέτεια, βαριέμαι πολύ εύκολα και δεν θέλω να ζω τα ίδια. Πριν έρθω στο Βέρμιο, για μια εβδομάδα δεν κοιμόμουν. Έλεγα: «Πού θα πάω τώρα, πώς θα είναι τα δωμάτια, θα βολευτεί το παιδί, θα βρω ένα καλό κορίτσι να κρατάει τον Μάριο;». Ήμουν πολύ προβληματισμένη. Ερχόμενη εδώ, είδα ένα – ένα τα πράγματα. Τη φύση, το ξενοδοχείο, διαμορφώσαμε κι ένα χώρο στα δωμάτιά μας για να μείνει το παιδί».

Όσο για το γιο της είπε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής μου. Ένα παιδί σου ξαναρχίζει τη ζωή από την αρχή. Δεν την μηδενίζεις, σε ακολουθεί, αλλά ταυτόχρονα είναι σαν να γεννιέσαι πάλι από την αρχή, να βάζεις καινούργιους στόχους, να αγαπάς από την αρχή πρώτα τον εαυτό σου, γιατί θεωρείς ότι έχεις ευθύνη και πρέπει να είσαι υγιής να μεγαλώσεις το παιδί σου γιατί έχει εσένα. Μέσα από το παιδί μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Είναι ένα ξεκίνημα πάλι. Εγώ το είδα έτσι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα