Ο Γιώργος Στράτος νέος πρόεδρος της Super League!

 

Όντας ο μοναδικός υποψήφιος, η εκλογή του ήταν αναμενόμενη, αλλά έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Γιώργος Στράτος εξελέγη νέος πρόεδρος της Super League κι από τις 16 ομάδες! Προφανώς, ο συνεταιρισμός θέλησε να βγάλει προς τα έξω μία εικόνα συσπείρωσης, εν’ όψει και των διαπραγματεύσεων με τη NOVA, αλλά και της υπέρτατης ανάγκης φέτος να γίνουν περισσότερες χορηγικές συμφωνίες.

Ο Στράτος, άλλωστε, δεν θα είναι ο μοναδικός υπεύθυνος των αποφάσεων της Λίγκας, καθώς στο νέο μοντέλο διοίκησης θα έχουν αυξημένες αρμοδιότητες όλα τα μέλη, όπως ο γενικός διευθυντής ή αναπληρωτής πρόεδρος (εξελέγη, όχι ομοφώνως, ο Χρήστος Δάρας).

Ο νέος πρόεδρος της Super League είναι νομικός, έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος και προέρχεται από την Ξάνθη – είναι αντιπρόεδρος της ακριτικής ΠΑΕ εδώ και επτά μήνες. Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, και φυσικά εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην  ΕΠΑΕ. Στις πρώτες του δηλώσεις από το νέο του θεσμικό ρόλο, ο Γιώργος Στράτος τόνισε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για τη τιμή που μας έκαναν να μας εκλέξουν στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι. Χρησιμοποιώ τον πρώτο πληθυντικό γιατί αυτή η τιμή αφορά όλα την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ξάνθης με πρώτο και καλύτερο τον κ. Πανόπουλο. Αφορά τον πρόεδρό μας κ. Πιαλόγλου, όλο το ΔΣ της ομάδα και όλους τους εργαζόμενους. Ακόμη κι εκείνους που δεν είναι μαζί μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μποροβήλο γιατί προσπάθησε πολύ και μάλιστα σε αντίξοες συνθήκες. Μέλημά μας είναι με γνώμονες τη λογική, την πραότητα, τη χαρά αλλά και τη συνθετική ικανότητα, γιατί μπορεί να είμαστε αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είμαστε και συνέταιροι, θα προσπαθήσουμε να συνδέσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την κοινωνία μας και την καθημερινότητα του Έλληνα φιλάθλου. Στην προσπάθεια αυτή και εσείς οι δημοσιογράφοι και όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν δεν είναι απλώς καλοδεχούμενοι αλλά απαραίτητοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα