Ο Γκουαρδιόλα έρχεται, ο Γιάγια Τουρέ φεύγει

Το γυαλί έχει ραγίσει από καιρό… Ο Γιάγια Τουρέ θεωρεί ότι πλέον δεν έχει θέση στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία από το καλοκαίρι.

Ο ατζέντης του διεθνούς Ιβοριανού ποδοσφαιριστή εκτόξευσε εκ νέου μύδρους εναντίον των «πολιτών» και ανακοίνωσε ότι ξεκινά και επισήμως την αναζήτηση ομάδας για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

«Από αυτή τη στιγμή ξεκινάμε να συζητάμε με διάφορους συλλόγους για τον Γιάγια ενόψει καλοκαιριού. Η Σίτι δεν κάνει κάτι συγκεκριμένο. Ο Γιάγια έχει δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον σύλλογο και δεν αισθανόμαστε ότι αυτή η κατάσταση είναι ο σωστός τρόπος για να δείξουν πόσο πολύ τον εκτιμούν», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ντμίτρι Σέλουκ.

Για τον Τουρέ έντονο παραμένει το ενδιαφέρον από τη Serie A με τις Ίντερ και Γιουβέντους να εξετάζουν την περίπτωση του 32χρονου Ιβοριανού μέσου, ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη των ΗΠΑ ή ακόμη και της Κίνας. Το τελευταίο σενάριο κάνει λόγο για «βόμβα» με την Μπάγερν Μονάχου να καταθέτει πρόταση στον Ιβοριανό μέσο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα