Ο Γκριεζμάν κλεισμένος από την Μπαρτσελόνα

Τελειωμένη θεωρεί ο καταλανικός Τύπος τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι και ήδη στη Βαρκελώνη μιλάνε για την «καλύτερη επίθεση του κόσμου» που θα διαθέτει η Μπάρτσα.

Το όνομα του Γκριεζμάν βρίσκεται εδώ και μήνες ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα και όλα δείχνουν ότι από το καλοκαίρι θα αποτελεί παίκτης των «Μπλαουγκράνα».

Ο καταλανικός Τύπος θεωρεί κλεισμένη τη μεταγραφή του επιθετικού της Ατλέτικο από την Μπαρτσελόνα και ήδη γίνεται λόγος για την «καλύτερη επίθεση του κόσμου» με τον Γάλλο φορ να γίνεται το πέμπτο αστέρι στη μεσοεπιθετική γραμμή με τους Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο και Ντεμπελέ.

Σύμφωνα με τη Sport, η Μπαρτσελόνα θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 100 εκατομμυρίων ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του με τους «Ροχιμπλάνκος» και θα τον φέρει τον Γκριεζμάν στο Καμπ Νου. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, ήδη το νούμερο «7» στη φανέλα περιμένει τον Γάλλο άσο στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα.

Όπως προσθέτει ο καταλανικός Τύπος, το κλειδί στην περίπτωση του Γκριεζμάν ήταν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, πριν μπει το καλοκαίρι, έχει κάνει ήδη ένα μεγάλο δώρο στον Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα