Ο γνωστός Παναθηναϊκός εκτός έδρας 1-1 με Παναχαϊκή στην Πάτρα

Για ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις γνωστές αδυναμίες. Αυτή τη φορά οι πράσινοι ήρθαν ισόπαλοι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα 1-1, τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο τους και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη προηγήθηκαν στο σκορ με τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ στο 29, αλλά το προβάδισμα τους κράτησε μόνο για 11 λεπτά, καθώς στο 40 ο Αυλωνίτης υπέπεσε σε πέναλτι, που το μετέτρεψε σε γκολ ο Αργυρόπουλος.

Στα τελευταία λεπτά η Παναχαϊκή έψαξε το δεύτερο γκολ που θα την οδηγούσε στην πρόκριση, αλλά σε μία καταπληκτική φάση στο 93 ο Βλαχοδήμος απέκρουσε το σουτ του Μυστακόπουλου.

Το μόνο ενθαρρυντικό για τους πράσινους ήταν η πρώτη συμμετοχή του Φάνη Τζανδάρη, για τον οποίο έκανε αναφορά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του ΠΑΟ μετά το τέλος του αγώνα είπε: “Δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις αυτή την περίοδο, είναι γνωστό αυτό, έτσι ήθελα να κρατήσουμε την μπάλα. Επιθετικά έχουμε τα προβλήματά μας είναι γνωστό αυτό, προσπαθήσαμε για το καλύτερο που μπορούσαμε. Ο Φάνης Τζανδάρης είναι έμπειρος παίκτης, δεν είναι μικρός, είναι ένα παιδί με πολλά προσόντα και σιγά σιγά θέλουμε να τον εντάξουμε και αυτόν στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα