Ο δήμαρχος Χανίων υποδέχθηκε εκπαιδευτικούς από δέκα χώρες

Τους εκπαιδευτικούς, που συμμετέχουν στην Πολυμερή Σχολική Σύμπραξη COMENIUS, και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκαν σήμερα, Τετάρτη 1/10/2014, το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων ο Δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα παιδείας, Μανώλης Αδοντάκης, και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Βαρβάρα Περράκη.

“Καλωσορίζω τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών σχολείων στην πόλη μας και τους συγχαίρω για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα COMENIUS, το οποίο αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας της σχολικής εκπαίδευσης”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, υποδεχόμενος τους εκπαιδευτικούς. Ο κ. Βάμβουκας παρατήρησε ότι μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης, ενώ βελτιώνεται στο σύνολο της και η εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο Δήμαρχος Χανίων συνεχάρη παράλληλα τους εκπαιδευτικούς του 11 Νηπιαγωγείου Χανίων, οι οποίοι συμμετέχουν στη Σύμπραξη, προωθώντας δράσεις και προγράμματα, που ενισχύουν τη διακρατική συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων προσχολικής εκπαίδευσης.

Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα COMENIUS, προέρχονται από δέκα χώρες (Αυστρία, Βουλγαρία, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία και Ελλάδα) και πραγματοποιούν στα Χανιά την έκτη συνάντηση του προγράμματος με θέμα: “Περιφέρειες της Ε.Ε. στα μάτια των μαθητών μας”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα