Είναι ψεύτης ο Τσίπρας…

Ούτε λίγο ούτε πολύ, «ψεύτη» αποκάλεσε τον πρόεδρό του και πρωθυπουργό της χώρας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Δημητριάδης. Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για εκείνον που κατέθεσε την τροπολογία υπέρ Σαββίδη.

Στην συζήτηση στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να πείσει πως δεν πρόκειται για φωτογραφική τροπολογία, υποστήριξε ότι ήταν πρωτοβουλία βουλευτή.
«Η αγωνία του κ. Μητσοτάκη είναι ότι η τροπολογία αυτή κατατέθηκε από Βουλευτή και όχι από Υπουργό. Και δεν ξέρω αν το πρόβλημά του είναι ότι ο Βουλευτής είναι από την Κοζάνη. Μάλλον, όμως, το πρόβλημά του είναι η υποτίμηση του ρόλου του Βουλευτή και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, πιστεύοντας ότι οι Βουλευτές δεν έχουν ρόλο σε αυτό το Κοινοβούλιο και δεν πρέπει να καταθέτουν τροπολογίες», είπε χαρακτηριστικά.
Δεν έχει όμως την ίδια άποψη και ο βουλευτής, ο οποίος ακύρωσε τους ισχυρισμούς Τσίπρα. «Δεν έχω καμία σχέση με φωτογραφική τροπολογία και με κανέναν κύριο επιχειρηματία, με οποιοδήποτε ονοματεπώνυμο. Είναι μια τροπολογία που την έκανε η συντονιστική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την κατέθεσα ως υπεύθυνος των Επιτροπών Παραγωγής και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου», δήλωσε ο Δημήτρης Δημητριάδης μιλώντας στον Αθήνα 984. Με άλλα λόγια, το κόμμα την έκανε (με εντολή τίνος άραγε;) και στη συνέχεια εκείνος απλά την κατέθεσε!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα