Ο «Δικέφαλος» θέλει τον… Γκαρσία του!

Τον 30άχρονο αμυντικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Κάρλος Γκαρσία, στέλνουν οι Ισραηλινοί ρεπόρτερ στον ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας τον έμπειρο ποδοσφαιριστή ως βασικό μεταγραφικό στόχο για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ισπανός διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη, με τον οποίο παρουσιάζεται να έχει έρθει σε επαφή. Το συμβόλαιο του Γκαρσία εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο παίκτης εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από το Ισραήλ.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, θα διαδραματίσει το γεγονός ότι η σύμβασή του με τη Μακάμπι εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και, όπως γράφουν στον ισραηλινό Τύπο, πρόσφατα απέρριψε πρόταση για την επέκτασή της.

Τα ίδια δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον παίκτη να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ υποστηρίζουν πως υπήρξε και κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών. Το ενδιαφέρον του «Δικέφαλου του Βορρά» φαίνεται να είναι σοβαρό, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν η κίνηση αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ή αν ο ΠΑΟΚ θέλει να υπογράψει προσύμφωνο, ενόψει του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα