Ο Εσιέν και οι… νέοι ορίζοντές του

Ήρθε τον Ιούλιο μετά Βαΐων και Κλάδων. Οπαδοί τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο με βεγγαλικά, καπνογόνα και όλα τα… προαπαιτούμενα! Ξεκίνησε με ορίζοντα το πρώτο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Τι συνέβη από τότε; Ο Μίκαελ Εσιέν δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα λεπτό επίσημου αγώνα με τον Παναθηναϊκό…

Οι «πράσινοι» έχουν… δαγκώσει άσχημα τη λαμαρίνα και όχι του έρωτα, αλλά εκείνη που γράφει από πίσω «μεγάλε την πάτησες»! Η πιο ακριβή μεταγραφή στα χρόνια της νέας εποχής, αποδεικνύεται όχι απλά φιάσκο, αλλά καταστροφή σε όλα τα επίπεδα. Ο Γκανέζος αντί για το γήπεδο κόντρα στους Βέλγους, οδηγήθηκε στο χειρουργείο, προσδιορίζοντας το νέο του ντεμπούτο στα μέσα Αυγούστου.

Τα μέσα Αυγούστου πέρασαν. Ο νέος… ορίζοντας ήταν για το ματς με τον Λεβαδειακό, στα μέσα Σεπτέμβρη. Μία υποτροπή, όμως, έδωσε νέα παράσταση, αυτή τη φορά δίχως… προσδιορισμό. Φτάσαμε στα μέσα Οκτώβρη. Πλέον, οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να ορίσουν νέο… ορίζοντα για το ντεμπούτο του διεθνούς χαφ.

Έτσι και έγινε. Κυκλοφόρησε ως ημερομηνία η 21η Νοεμβρίου! Τι πρόκειται να συμβεί εκείνη την ημέρα; Η διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το ματς, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα γίνει. Αυτό που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα συμβεί, είναι η συμμετοχή του Μίκαελ Εσιέν. Διότι αυτή η ιστορία έχει καταντήσει σαν το… σκίσιμο των μνημονίων στην Ελλάδα. Όλο τα σκίζουμε και όλο υπογράφουμε νέα! Έτσι και ο Εσιέν, όλο επιστρέφει και όλο θέτει νέους… ορίζοντες για το ντεμπούτο του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα