Ο Ετό αποκάλεσε ανόητο τον Μουρίνιο!

Λάβρος κατά του προπονητή του στην Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, εμφανίστηκε ο διεθνής Καμερουνέζος επιθετικός, Σαμουέλ Ετό, χαρακτηρίζοντας «ανόητο» τον Πορτογάλο, για τα σχόλια που έκανε σχετικά με την ηλικία του!

Ο Μουρίνιο είχε αποκαλέσει τον Ετό «γέρο» και σε σχετική ερώτηση είχε απαντήσει: «Ο Ετό είναι 32, ίσως είναι 35, ποιος ξέρει;»! Η δήλωση αυτή κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε από τον διάσημο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πλέον δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο και είναι… ελεύθερος να κάνει τα σχόλιά του με μεγάλη άνεση. Ο Ετό όχι μόνο απάντησε με τον παραπάνω χαρακτηρισμό στον Μουρίνιο, αλλά δήλωσε πως σκοπεύει να βρει ομάδα που να αγωνίζεται στο Champions League, και ότι θα παίξει σε δύο ακόμα Μουντιάλ!

«Είμαι 33 ετών. Έτσι είναι και όχι επειδή ένας ανόητος με αποκάλεσε γέρο, θα πρέπει εσείς να τον πιστεύετε. Θα πρέπει να τονίσουμε δε, ότι ο… γέρος ήταν καλύτερος από τους νεώτερους. Ορισμένοι πιστεύουν ότι σκοπεύω να παίξω στις ΗΠΑ ή στη Μέση Ανατολή και ότι θα αποσυρθώ. Εγώ όμως απολαμβάνω το Champions League και σκοπεύω να παίζω στο Champions League. Σε ποια ομάδα; Δεν θα σας πω. Όμως θα παίζω εκεί, καθώς αισθάνομαι φυσικά και ψυχολογικά σε άριστη κατάσταση. Έτσι, θα πάω σε αυτό το Μουντιάλ, στη Βραζιλία, αλλά και στο επόμενο, όταν θα είμαι 37 χρόνων. Κάποιοι το πέτυχαν στα 42 τους. Έτσι και ‘γω μπορώ να παίξω σε δύο ακόμη Μουντιάλ».

Ο Ετό έχει δώσει συνολικά 608 παιχνίδια στην καριέρα του και έχει πετύχει 303 γκολ φορώντας τη φανέλα των Ρεάλ Μαδρίτης, Λεγκανιές, Εσπανιόλ, Μαγιόρκα, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ανζί και Τσέλσι. Έχει 112 διεθνείς συμμετοχές και έχει σημειώσει 55 τέρματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα