Ο Ζέκα στα «γαλανόλευκα»

 

 

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο το Βέλγιο στο πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ο Μίκαελ Σκίμπε έχει στη διάθεσή του τον Κάρλος Ζέκα! Ο μέσος του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη «γαλανόλευκη» και όλα δείχνουν πως θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του σαββατιάτικου αγώνα στο οποίο η Ελλάδα αναμένεται να δεχθεί ισχυρή πίεση.

Κανείς δεν ξέρει τι σύστημα θα επιλέξει ο Γερμανός προπονητής που πάντως έχει ως βάση το 4-2-3-1, αλλά το ματς με το Βέλγιο ίσως απαιτεί περισσότερα αμυντικά χαφ. Θέση διεκδικούν και μάλλον θα είναι βασικοί οι Καπίνο, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Ζέκα και Μήτρογλου, αλλά η υπόλοιπη τετράδα των χαφ αποτελεί για την ώρα ένα αίνιγμα, καθώς δύναται να αγωνιστούν αρκετοί παίκτες (Μάνταλος, Φορτούνης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σιώπης, Μπακασέτας, Γιαννιώτας), ανάλογα με το πόσο αμυντικογενές θα είναι το σχήμα .

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κάρλος Ζέκα δήλωσε ανυπόμονος και ενθουσιασμένος:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Το περίμενα πάρα πολύ. Τα παιδιά ήταν όλα πολύ καλά μαζί μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Γνωρίζω τον Καπίνο, με υποδέχτηκε καλά και ο Τζαβέλλας, όπως και όλα τα παιδιά. Όλα όσα έχω κερδίσει στη ζωή μου, από την πρώτη μέρα που είμαι στην Ελλάδα, μου τα έχει δώσει ο κόσμος στην Ελλάδα. Γι’ αυτό θέλω να δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για να κερδίσει η ομάδα. Για να βοηθήσω την Εθνική θα τρέξω 10, 15, 20 χιλιόμετρα, θα τρέχω μέχρι αύριο αν χρειαστεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα