Ο Ζήσης έδειξε τον δρόμο στον Άγγελο!

Η παραίτηση του Ζήση Βρύζα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, βγάζοντας από μέσα όλους τους… αέρηδες και τα πραγματικά αίτια για την κρίση στον σύλλογο της Βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με όσα βγήκαν στην επιφάνεια, τα στελέχη της ΠΑΕ ήταν χωρισμένα σε… τρία στρατόπεδα! Στο ένα ήταν ο Ζήσης Βρύζας, στο άλλο ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης και στο τρίτο, στο ρόλο του ουδέτερου, ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος ήταν και η πιο πρόσφατη προσθήκη στη διοίκηση. Η διαφορά φιλοσοφίας και επομένως η κόντρα μεταξύ του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή ήταν δεδομένη ευθύς εξ αρχής, με σημαντική ευθύνη και του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε δεχθεί εισήγηση του Ζήση Βρύζα για την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επέλεξε να προσλάβει τον Άγγελο Αναστασιάδη και παράλληλα να διατηρήσει τον Ζήση Βρύζα στη διοίκηση, προκαλώντας μία κατάσταση με προδιαγεγραμμένη κατάληξη.

Από το ξεκίνημα της συνεργασίας τους φάνηκε η διάσταση απόψεων και… κόσμων που υπήρχε μεταξύ τους. Το επιστέγασμα της τεταμένης κατάστασης που είχε δημιουργηθεί, ήταν ο προγραμματισμός για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο. Άλλα ήθελε ο Άγγελος, άλλα πίστευε ο Ζήσης. Τελικά, χαμένη βγήκε η ομάδα, καθώς άπαντες είχαν διαμοιραστεί στα… δύο στρατόπεδα, το κλίμα αυτό μεταφέρθηκε και στο γήπεδο (δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις του Μακ κατά συμπαικτών του) και ο ΠΑΟΚ από φαβορί για τον τίτλο, έφτασε να είναι τρίτος και να αναζητεί νέα… ταυτότητα για την επόμενη περίοδο.

Ο Ζήσης Βρύζας παραιτήθηκε, αλλά δεν θα είναι ο μόνος. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει ο Άγγελο Αναστασιάδης, ενώ το… μπαλάκι θα παρασύρει και άλλους παράγοντες και στελέχη. Το τέμπο έδωσε ο κόσμος με τις αντιδράσεις του και τις ανακοινώσεις που εξέδωσε, ζητώντας την απομάκρυνση τόσο του Ζήση Βρύζα, όσο και του Άγγελου Αναστασιάδη, στον οποίο απεύθυναν εξαιρετικά προσβλητικές εκφράσεις, δείχνοντας ότι ο Έλληνας τεχνικός έχασε το έρεισμα που είχε στον μέσο οπαδό του «Δικέφαλου του Βορρά».

Ο Ιβάν Σαββίδης, πάντως, επιθυμεί την παραμονή του Ζήση Βρύζα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» ζήτησε από τον συνεργάτη του να ανακαλέσει την παραίτησή του και να συνεχίσει τη δουλειά του, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω αποσύνθεση και αναστάτωση στην ομάδα. Το θέμα παραμένει ανοικτό και θα αποφασιστεί ενδεχομένως και εντός της ημέρας. Αυτό που θεωρείται δεδομένο, σε κάθε περίπτωση, είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα δρομολογήσει μεγάλες αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα, ενόψει καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα