Ο ημιτελικός της ζωής τους!

Με αυτόν τον Φλέγκα και αυτόν τον Φουντούλη δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης ρίχνεται το βράδυ της Τετάρτης στα νερά του ημιτελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βελιγράδι, όπου καλείται να κάνει την υπέρβαση απέναντι στο απόλυτο φαβορί, στους οικοδεσπότες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Σέρβους!

Η Εθνική μας ομάδα στο πόλο έχει κάνει πολλές υπερβάσεις στην ιστορία της, αλλά αυτή η πρόκληση είναι η πιο δύσκολη. Η Σερβία είναι σε άλλο επίπεδο στο πόλο, σαν την Γερμανία του Νόιερ, του Μίλερ και του Εζίλ στο ποδόσφαιρο, σαν τις ΗΠΑ του Κάρι, του Άντονι και του Τζέιμς στο μπάσκετ!

Αυτό που μας κάνει αισιόδοξους είναι η πρόσφατη εμφάνιση στον προημιτελικό, όπου η Ελλάδα νίκησε την Ισπανία με 6-2 και ανάγκασε πολλούς στατιστικολάγνους να ανατρέξουν στα βιβλία της ιστορίας για να βρουν καλύτερο αμυντικό ρεκόρ σε νοκ άουτ φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ακόμη ψάχνουν…

Ο τερματοφύλακας Φλέγκας είναι σε θαυμάσια κατάσταση, ενώ και το βαρύ μας πυροβολικό, ο αρχισκόρερ Φουντούλης, εκ των κορυφαίων υδατοσφαιριστών στον πλανήτη, δείχνει να είναι… μέσα στα νερά του. Η Ελλάδα είναι τρίτη δύναμη στον κόσμο, όμως στην καλή της μέρα μπορεί να «χτυπήσει» την κορυφαία Σερβία, ακόμη και στην πισίνα-κολαστήριο που αναμένεται να γεμίσει από 10.000 Σέρβους φιλάθλους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα