Ο Θεοφάνους έσφαξε με το βαμβάκι τη Γαλάνη

ΝΕΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ LIVE

Oι αποχωρήσεις στο X-Factor διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς τα live πλέον είναι δύο την εβδομάδα. Στο 7ο show, αποχώρησε ο Αλέξανδρος Πιτσάνης ο οποίος βρέθηκε στη δύσκολη θέση μαζί με την Τάνια Μπρεάζου. Τα δύο παιδιά είχαν τους λιγότερους ψήφους από τον κόσμο και οι κριτές ψήφισαν για το ποιος έπρεπε να παραμείνει. Τελικά, μόνο η Πέγκυ Ζήνα ψήφισε το δικό της παίκτη κι έτσι εκείνος αποχώρησε.

Από την πλευρά της, η Τάνια Μπρεάζου μάγεψε με τη φωνή της τους υπόλοιπους κριτές, ερμηνεύοντας στο διαγωνιστικό κομμάτι το “Εγώ μιλάω για δύναμη” της Δήμητρας Γαλάνη. Η τελευταία πριν από μερικές εβδομάδες είχε καταφερθεί εναντίον των μουσικών σόου τα οποία και είχε χαρακτηρίσει ως αισχίστου είδους κρεοπωλεία.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μετά την εκπληκτική ερμηνεία της κοπέλας, έδωσε τη δική του απάντηση: «Τάνια, και η ερμηνεία σου και η κουβέντα που είπες είναι η πιο αγνή και ωραία απάντηση που θα μπορούσες να δώσεις όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στην ίδια τη Δήμητρα, την οποία, εγώ σέβομαι και λατρεύω, αλλά σχολίασε για κάποια από τα μουσικά show με λίγο περίεργο τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι αν σε ακούσει απόψε θα εκτιμήσει πάρα πολύ τον σεβασμό που είπε η Πέγκυ ότι είχες σε κάθε σου νότα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα