Ο Ικάρντι για τη φετινή πορεία της Ίντερ

Για την πορεία της Ίντερ στο φετινό καμπιονάτο και για τις υποχρεώσεις του ιταλικού συλλόγου ενόψει της συνέχειας, μίλησε ο Μάουρο Ικάρντι.

Ο Αργεντινός επιθετικός των «νερατζούρι», τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να επιστρέψει στο Champions League και αποκάλυψε πως ο μίνιμουμ στόχος που έχουν θέσει οι μέτοχοι του συλλόγου για την τρέχουσα περίοδο, είναι η 3η θέση.

«Βρισκόμαστε μόνο στο ξεκίνημα της περιόδου, αλλά είμαστε ξεκάθαρα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η 3η θέση είναι ο ελάχιστος στόχος που έχουν θέσει οι μέτοχοι-επενδυτές της ομάδας για τη φετινή περίοδο. Η Ίντερ δεν μπορεί να μείνει για μία ακόμη σεζόν εκτός Champions League. Με δέκα νέους παίκτες, συντελείται μία επανάσταση, που μας έχει κάνει πολύ καλύτερους.

Τραβήξαμε μία γραμμή στο παρελθόν και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο. Προς το παρόν, κοιτάμε μόνο τα αποτελέσματα και συνεχώς βελτιωνόμαστε. Θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα ήμασταν τόσο ισχυροί, όσο παρουσιαζόμαστε. Πρέπει να σκαρφαλώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα