Ο καβγάς που… βάφτισε «λαίδη» την Δημητρίου: Το άγνωστο story και ο επώνυμος «νονός» της

 

 Ως «λαίδη» προσφωνούμε εδώ και χρόνια την Άντζελα Δημητρίου και σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζετε πώς της δόθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός-τιμής αλλά και ποιος είναι ο επώνυμος «νονός» της. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Λευτέρη Πανταζή και η εφημερίδα η “Άποψη” έχει όλο το ρεπορτάζ.

Όπως τον έχουν ακούσει να εξομολογείται σε συζητήσεις του, ο αγαπημένος τραγουδιστής επινόησε τον τίτλο «λαίδη» θέλοντας να αποφύγει έναν μεγάλο καβγά μαζί της. Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 όταν μετά τον χωρισμό τους και έχοντας χρόνια να μιλήσουν, θα συνεργαζόντουσαν στο νυχτερινό κέντρο «Νεράιδα» του Στηβ Κακέτση με τον οποίο η τραγουδίστρια διατηρούσε τότε δεσμό.

Ένα βράδυ, λοιπόν, και ολοκληρώνοντας την πρόβα τζενεράλε τους, η Αντζ. Δημητρίου εκνευρισμένη, κάλεσε τον Λ. Πανταζή στο γραφείο του επιχειρηματία για να συζητήσουν οι δυο τους. Και μόνο το καλέσματός της, ο Λ. Πανταζής «πάγωσε» γιατί γνωρίζοντας τη πολύ καλά, είχε υποψιαστεί την ατμόσφαιρα που μύριζε μπαρούτι. Εκείνη τον υποδέχτηκε καθισμένη στην πολυθρόνα του επιχειρηματία, περνώντας στην επίθεση, με διάθεση να του δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Η απόφαση του τραγουδιστή να κλείνει εκείνος το πρόγραμμα και όχι εκείνη, την είχε κάνει πυρ και μανία. Το μυαλό του λειτούργησε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, βρίσκοντας τι έπρεπε να της πει για να την καλμάρει. Την ιδέα του την έδωσε ο πίνακας της Μαρινέλλας, που δέσποζε πίσω από τη θέση που καθόταν η Αντζ. Δημητρίου. Ο τραγουδιστής την προέτρεψε να γυρίσει και να δει τον πίνακα, λέγοντάς της: «Μία λαίδη όπως εσύ που επέστρεψες στον θρόνο σου πρέπει να εμφανίζεσαι ένα πρόγραμμα όπως και η Μαρινέλλα».

Τα λόγια του ήχησαν αναλγητικά στα αυτιά της, καταφέρνοντας να την ηρεμήσει. Το επόμενο βράδυ της πρεμιέρας τους, της επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη που θα την έκανε «Τούρκο». Πηγαίνοντας στο καμαρίνι της θα έβρισκε έξω από τη πόρτα μια φωτεινή ταμπελίτσα που αντί του ονόματός της, ανέφερε το «Λαίδη». «Ποιος το κρέμασε αυτό; Φωνάξτέ τον μου τώρα» την άκουσαν να φωνάζει όσοι ήταν στους διαδρόμους, μαζί και με το Λ. Πανταζή. Για μερικά λεπτά ακουγόντουσαν φωνές, ώσπου η πόρτα άνοιξε και οι δυο καλλιτέχνες βγήκαν αγκαλιασμένοι, με τη Αντζ. Δημητρίου να τους ανακοινώνει πως από εδώ και στο εξής επιθυμεί να τη φωνάζουν «λαίδη».

pantazis dimirioou

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα