Ο Καγκάβα… κρατάει τον Ρόις στην Μπορούσια!

Η επιστροφή του Σίντζι Καγκάβα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πως έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή, απ’ ότι αρχικά είχαν υπολογίσει οι παράγοντες του γερμανικού συλλόγου.

Ο Ιάπωνας σούπερ σταρ έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της ομάδας της Βεστφαλίας, οι οποίοι εξαφανίζουν εν ριπή οφθαλμού τις φανέλες με το νούμερο 7. Ωστόσο, η παρουσία του Καγκάβα στην Μπορούσια έχει επιφέρει ανάλογα συναισθήματα και στους συμπαίκτες του, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση εκείνη του Μάρκο Ρόις. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, αλλά υπάρχει ρήτρα 35 εκατομμυρίων για το 2015, την οποία έχει ανακοινώσει πως θα χρησιμοποιήσει, προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μετά την απόκτηση του Ιάπωνα, όμως, ο Ρόις παρουσιάζεται με διαφορετικό σκεπτικό, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε ο διευθυντής της Μπορούσια, Χανς Χόακιμ Βάτζσκε. Ο τελευταίος δήλωσε πως η άφιξη του Καγκάβα είναι πολύ πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα στην περίπτωση του Μάρκο Ρόις, ο οποίος δεν αποκλείεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Βεστφαλίας. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο Μάρκο και ο Σίντζι συνεργάζονται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον, έχουμε έναν ικανό αριθμό πολύ καλών ποδοσφαιριστών στη μεσαία γραμμή. Είναι ένα τέλειο μείγμα από παίκτες με εμπειρία, δύναμη και πολύ καλή αίσθηση του γηπέδου. Ο Μάρκο βλέπει ήδη την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε στην οργάνωση της ομάδας και είμαι σίγουρος πως το έχει εκτιμήσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα