Η καλύτερη φάση για τον «απροσάρμοστο» σταρ

Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του διανύει ο Κάρλος Τέβες και ξαφνικά στη Γιουβέντους αρχίζουν να αναρωτιούνται μήπως αυτός ο δεσμός μπορεί να λειτουργήσει και τα επόμενα χρόνια.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ στράικερ λήγει σε ένα χρόνο, όμως ξάφνου η πρόωρη ανανέωση φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ. Ο Τέβες είναι κατ’ εξοχήν παίκτης ψυχολογίας και οι άνθρωποι της ομάδας του έχουν αντιληφθεί πως ο -κατά τα άλλα- απροσάρμοστος 31χρονος επιθετικός, κατάφερε τελικά να… προσαρμοστεί.

Στη Γιούβε δεν κρύβουν πως μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες αγωνιούσαν περισσότερο με τα μέλλον του Πολ Πογκμπά, κάτι που παραδέχθηκε και ο γενικός διευθυντής των «μπιανονέρι», Τζουζέπε Μαρότα: «Ο Πογκμπά αποτελεί μεγάλο όπλο για μας, αλλά να που η ομάδα ανταποκρίθηκε και χωρίς αυτόν, δείγμα του ότι έχουμε ένα πολύ ισχυρό σύνολο. Και μέρος του συνόλου είναι και ο Τέβες. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για το συμβόλαιό του, αλλά θα το κάνουμε. Πραγματικά αξίζει πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτά που επιτυγχάνει.  Διαθέτει τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά, κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει από έναν απλό παίκτη.

Οι εμφανίσεις του τα λένε όλα, αλλά και οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί.  Το 2011 πρώτος σκόρερ της Γιούβε ήταν ο Ντελ Πιέρο με 11 γκολ, την επόμενη χρονιά τρεις ποδοσφαιριστές πέτυχαν 10, το 2013 πρώτος ήταν ο Βιντάλ με 15, ενώ πέρσι ο Τέβες εκτίναξε τον αριθμό στα 21. Φέτος έχει ήδη 24. Οι συγκρίσεις είναι περιττές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα