«Ο καλύτερος ΠΑΟΚ»

Ο Μλάντεν Φορτούλα παραμένει μέχρι και σήμερα ένας από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες που βρέθηκαν κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Ο παλαίμαχος Σέρβος γκολκίπερ δεν έκρυψε τη χαρά του τόσο για το πρώτο φετινό «διπλό» του δικέφαλου του βορρά, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που πήρε φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα.

«Ο ΠΑΟΚ πήγε πολύ καλά, ήταν το καλύτερο του φετινό παιχνίδι θεωρώ, όπου όλες οι γραμμές λειτούργησαν σωστά. Ο τερματοφύλακας έκανε ωραία την δουλειά του, καθάρισε τις δυο φάσεις που κινδύνεψε η ομάδα, ήταν αποτελεσματικός και κράτησε ανέπαφη την εστία του» σχολίασε αρχικά ο Φορτούλα και πρόσθεσε: «Τον Πασχαλάκη τον γνώρισα εγώ στα Γιάννενα πριν δυο χρόνια και μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ήταν τόσο θαρραλέος στις προπονήσεις, έβγαινε έξω, φώναζε, δεν φοβόταν. Όταν τον είδα, ρώτησα ποιος είναι γιατί δεν τον ήξερα, μου είπαν πως τον πήραν από την Κομοτηνή γιατί εκεί τον άφησαν ελεύθερο. Ξέρετε στο ελληνικό πρωτάθλημα κάνουμε λάθη, χωρίς να ξέρουμε την πραγματική αξία του παίκτη, τον μειώνουμε χωρίς να πάρει ευκαιρίες.

Το παιδί είχε όντως καλή παρουσία στα Γιάννενα, μετά δεν ξέρω πως έγινε και έφυγε, μάλλον τσατίστηκε γιατί είχε γυρίσει ο Βελλίδης και ακουγόταν ότι δεν θα είναι πλέον ο Πασχαλάκης πρώτος τερματοφύλακας, δεν ξέρω ακριβώς, πάντως έκανε ενέργειες να μείνει ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ για μένα έκανε πάρα πολύ καλά που τον απέκτησε.

Του εύχομαι ότι καλύτερο, είναι καλό το γεγονός για τον ΠΑΟΚ ότι θα υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός με τον Ρέι, επιστρέφει σιγά, σιγά και ο Γλύκος και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ σε αυτή τη θέση δεν θα έχει κανέναν πρόβλημα. Πάντα θα παίζει ο καλύτερος, αυτό θα συμβεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα