Ο Καμίνης επιμένει στο γκρέμισμα της Λεωφόρου!

Η επανεκλογή του στο δημαρχιακό θώκο της Αθήνας ήταν επόμενο να ενισχύσει τις θέσεις του, μιλώντας πλέον, με νωπή τη λαϊκή εντολή, εκ μέρους της πλειοψηφίας που τον τίμησε με την ψήφο της.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, περί ου ο λόγος, παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Βήμα FM», κατά την οποία αναφέρθηκε και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ο κ. Καμίνης, με την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόγραμμά του από τους Αθηναίους πολίτες να είναι ακόμα νωπή, επέμεινε στις θέσεις του αναφορικά με το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το οποίο χαρακτήρισε «πρόβλημα» για την περιοχή και έθεσε εκ νέου το θέμα της κατασκευής του Βοτανικού, παρότι αναγνώρισε τα οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει για τους «πράσινους». Με άλλα λόγια, ο Δήμαρχος Αθηναίων, που ανανέωσε τη θητεία του στον δημαρχιακό θώκο, εμμένει στην άποψη ότι πρέπει να κατεδαφιστεί το «Απόστολος Νικολαϊδης» και η έδρα του «τριφυλλιού» να μεταφερθεί στον Ελαιώνα – Βοτανικό, όπως είχε προβλεφθεί βάσει του σχεδίου της Διπλής Ανάπλασης!

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καμίνης σχετικά με τη φυσική έδρα του Παναθηναϊκού:
«Είμαι σε επαφή με τον Ερασιτέχνη και έχω πει ξανά την άποψή μου. Περιμένουμε τις αποφάσεις τους και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την πόλη. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα για το νέο γήπεδο (στον Ελαιώνα-Βοτανικό), αλλά θα πρέπει να το επιδιώξουμε. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και στους περίοικους και στους παναθηναϊκούς. Θα καθίσουμε να δούμε την κατάσταση. Έτσι ή αλλιώς, ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σύμβουλο, τον κ. Αβραμίδη και έχω πολύ καλή σχέση με την ΠΑΕ και τον κ. Αλαφούζο, για να δούμε τι είναι καλύτερο και για τον Παναθηναϊκό και για την πόλη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα