Ο Καμπιάσο έρχεται, ο Κασάμι φεύγει!

Επί ιταλικού εδάφους θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Εστεμπάν Καμπιάσο.

Ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται στη γειτονική χώρα για να κλείσει το θέμα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 34χρονος μέσος δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί επισήμως από την ομάδα του Πειραιά.

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο παίκτης θα υπογράψει διετές κλειστό συμβόλαιο ή για 1+1 χρόνια. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει ακόμη μια μεταγραφή μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ σύντομα αναμένονται εξελίξεις για πιθανές πωλήσεις. Ήδη ο Παϊτίμ Κασάμι πρέπει να θεωρείται παρελθόν, καθώς δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή από την Ολλανδία και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, χειρίζεται το θέμα της πώλησής του σε ομάδα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιθανότερος προορισμός του διεθνούς Ελβετού είναι η Ιταλία, ενώ υπενθυμίζουμε ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Ίντερ για την περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα