Ο «καπετάνιος» εγκατέλειψε πρώτος το «πλοίο»!

Ούτε ένα 24ωρο δεν πέρασε από την οριστικοποίηση του υποβιβασμού του Απόλλωνα και ο μεγαλομέτοχος του αθηναϊκού συλλόγου έσπευσε να κάνει πράξη την εξαγγελία του, αποχωρώντας από τα κοινά της ομάδας!

Ο Σταμάτης Βελλής είχε τοποθετηθεί δημοσίως από τις 27 Φεβρουαρίου και είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από τη χρηματοδότηση του ιστορικού συλλόγου μετά τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τηρώντας μία μόνιμα επικριτική στάση απέναντι στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, αλλά χωρίς προτάσεις για τη βελτίωση και την εξέλιξη του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, στην ουσία απέφυγε να δώσει λύσεις στα θέματα που αντιμετώπιζε η ομάδα του, γεγονός που ενδεχομένως να συνέβαλλε, σε ένα ποσοστό, στον υποβιβασμό του Απόλλωνα στην Football League.

Πλέον, η ομάδα της Ριζούπολης εισέρχεται εκ νέου σε περίοδο διοικητικής και οικονομικής αστάθειας, με άγνωστες, προς το παρόν, συνέπειες. Για την ιστορία όμως, υπενθυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν, όταν ο Κώστας Αλαμάνος είχε πράξει κάτι ανάλογο, ο Απόλλωνας σχεδόν διαλύθηκε και έφτασε να αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σταμάτης Βελλής μέσω του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ: «Ο μέτοχος της ΠΑΕ «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» κ. Σταμάτης Βελλής, κάτοχος του 90% των μετοχών της ΠΑΕ, έχει ανακοινώσει από τις 27 Φεβρουαρίου την απόφαση του να σταματήσει την οικονομική ενασχόληση του με την ΠΑΕ μετά το πέρας της αγωνιστικής και οικονομικής περιόδου 2013-2014, οπότε και επιθυμεί να παραχωρήσει τις μετοχές του άνευ οικονομικού ανταλλάγματος στο ιστορικό ιδρυτικό αθλητικό σωματείο «Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης» από όπου και τις παρέλαβε το 2008, με την τήρηση όλων των απαιτούμενων εκ του νόμου προϋποθέσεων. Ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει αυτές τις μετοχές δύναται να έρθει σε επαφή με το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου ώστε να διαπραγματευτεί την απόκτηση τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα