Ο Καρεμπέ επιβεβαίωσε τις προτάσεις για Μανωλά!

Στην επιβεβαίωσε των προτάσεων που έχουν καταθέσει η Άρσεναλ και η Γιουβέντους για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, προχώρησε με δηλώσεις του ο Κριστιάν Καρεμπέ, τονίζοντας πως δεν παραχωρείται με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ!

Οι εξελίξεις τρέχουν στο θέμα της μεταγραφής του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αλλάξει περιβάλλον μέχρι τη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στην ουσία ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αγγλία ή Ιταλία, καθώς ο Κριστιάν Καρεμπέ παραδέχθηκε ότι οι προτάσεις τόσο της Άρσεναλ όσο και της Γιουβέντους είναι πολύ καλές. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Η Γιουβέντους έχει καταθέσει μία πολύ καλή πρόταση για τον Μανωλά. Αλλά και η πρόταση της Άρσεναλ είναι πολύ καλή. Δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε για λιγότερα από 10 εκατομμύρια».

Οι δύο ομάδες χρειάζονται ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς τους και όπως φαίνεται ο Μανωλάς αποτελεί την πρώτη τους επιλογή. Όσον αφορά στην περίπτωση της Ρόμα, ο Μεχντί Μπενάτια δήλωσε πως παραμένει στην ομάδα της «αιώνιας πόλης», άρα, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν τίθεται θέμα αναπλήρωσής του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα