Ο καρκίνος έκανε μετάσταση: Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό

Η μάχη που έδινε βουβά με τον καρκίνο από το 2012, «υποτροπίασε» οδηγώντας τον ηθοποιό εκ νέου στο νοσοκομείο. Αν και όλα αυτά τα χρόνια απέφευγε να μιλάει για το πρόβλημα υγείας του, δείχνοντας να έχει «λυγίσει» ψυχολογικά, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook θέλησε να ενημερώσει ο ίδιος τους διαδικτυακούς του φίλους για το τι έχει συμβεί. Ο Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη αναφέρθηκε στη μετάσταση που έκανε ο καρκίνος, προκαλώντας «κύμα» συγκίνησης.

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αύτη τη φορά. Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας .Μπορεί και για πάντα. Την αγάπη μου σε όλους ακόμη και σ’ αυτούς τους ελάχιστους που με πίκραναν. Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα’χω fb να επικοινωνούμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!».

Λίγες ώρες μετά, και πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ντίνος Καρύδης διέψευσε ότι έπαθε μετάσταση, εξηγώντας μέσα από νέο του status ότι τελικά πήρε λάθος αποτελέσματα. 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα