Ο Κασίγιας βγάζει στη… φόρα τα… άπλυτα του Μουρίνιο

Σε απίστευτες καταγγελίες για την αντιμετώπιση που έτυχε τον τελευταίο χρόνο της παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη διοίκηση, αλλά και τις σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, προχώρησε ο διεθνής Ισπανός πορτιέρο, Ικέρ Κασίγιας, ο οποίος πλέον υπερασπίζεται τα δοκάρια της Πόρτο.

Ο ρέκορντμκαν της «βασίλισσας» αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα στη Ρεάλ, με στόχο να τον υποχρεώσουν να φύγει, όπως και έγινε, ενώ για τον πολύ Μουρίνιο, αποκάλυψε το παρασκήνιο της σχέσης τους, λέγοντας πως του είχε… απαγορεύσει να μιλάει με παίκτες της Μπαρτσελόνα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν ήθελα να με επηρεάσει αλλά ήταν κάτι διαρκές. Χωρίς να μιλάω μου έκαναν έναν απίστευτο πόλεμο. Τον τελευταίο χρόνο δεν μιλάγαμε καθόλου, ήταν πολύ άσχημη κατάσταση. Σίγουρα έφταιξα κι εγώ σε κάποια πράγματα αλλά στο τέλος περίμενα να περάσει ο χρόνος και να φύγω.

Η σχέση μου με τον Μουρίνιο καταστράφηκε τη σεζόν 2012-13 όταν η ομάδα δεν τα πήγε και τόσο καλά. Τότε, έπρεπε να ήμασταν ενωμένοι αλλά όλα άλλαξαν από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη του 2013, με την αλλαγή μου στη Μάλαγα. Εκτός από αυτό, δεν ήθελε να μιλάω με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Όλος ο κόσμος μιλούσε για μένα και η καλύτερη επιλογή ήταν να φύγω. Δεν ένιωθα καλά σε προσωπικό επίπεδο, ήθελα να παίζω και να είμαι ανταγωνιστικός. Δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα για την ομάδα. Δεν μπορώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα