Ο Κατρούγκαλος, η Μπαζιάνα, η Χίλαρι Κλίντον, η Μισέλ Ομπάμα και η Μπριζίτ Μακρόν

Απίστευτη δήλωση από τον Γιώργο Κατρούγκαλο, με τον αν. υπουργό Εξωτερικών να συγκρίνει τη Χίλαρι Κλίντον, τη Μισέλ Ομπάμα και τη Μπριζίτ Μακρόν -για τον πολιτικό λόγος τους- με την Μπέτυ Μπαζιάνα. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η σύντροφος του πρωθυπουργού.

«Δεν είναι ασυνήθιστο στην Ευρώπη και στην Αμερική οι σύζυγοι των πολιτικών αρχηγών, που δεν θέλουν να έχουν απλώς έναν διακοσμητικό ρόλο, να κάνουν πολιτικές τοποθετήσεις. Είχαμε δει την κ. Κλίντον, η οποία είχε τελικά και η ίδια πολιτικές φιλοδοξίες, η Μισέλ Ομπάμα είχε παρόμοιο πολιτικό λόγο, η κυρία Μακρόν έχει παρόμοιο πολιτικό λόγο. Αυτό γίνεται για τον εξής απλό λόγο: υπάρχουν δύο αντιλήψεις για τις γυναίκες, είναι διακοσμητικά αντικείμενα ή μπορεί να είναι πραγματικές σύντροφοι;», δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος.

Ερμηνεύοντας τη δήλωσή της ότι «ο ΣYΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση, αλλά όχι στην εξουσία», ο κ. Κατρούγκαλος είπε στον τ/σ ΣΚΑΪ ότι ο κόσμος «έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης άλλα ακόμη δεν το έχει καταφέρει».

«Το ζούμε στην καθημερινότητά μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην εξουσία», σχολίασε στον ίδιο τ/σ και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας μάλιστα ότι συναντάει ανάλογα προβλήματα με μηχανισμούς στο υπουργείο του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα