Ο Κοντονής αποφασίζει την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Κοντά στην απόφαση για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, μετά την κατάρτιση των πινάκων διαιτησίας, για τους οποίους εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, βρίσκεται ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η κυβέρνηση -ίσως και εντός της ημέρας- αναμένεται να πάρει επίσημη θέση επί του θέματος, δείχνοντας για μία ακόμα φορά ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η ενέργεια της ΕΠΟ σε ότι αφορά τους τακτικούς δικαστές, αλλά και η λίστα διαιτητών ήταν η σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι, κινήσει που απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι μιλάμε για ένα πρωτάθλημα εντελώς αναξιόπιστο, όπου δεν τηρείται η παραμικρή ισονομία.

Η πρόθεση του Σταύρου Κοντονή φαίνεται πως είναι η επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος μέχρις ότου λυθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα, που για μία ακόμα φορά ναρκοθετούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, όπως έπραξε και πέρυσι με την ανάλογη διακοπή πρωταθλήματος και κυπέλλου, φαίνεται αποφασισμένος να πάρει αυστηρά μέτρα και να μην αφήσει την ΕΠΟ να δράσει ανενόχλητη, εξυπηρετώντας συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα