Ο Κουβέλης λέει “ναι” υπό προϋποθέσεις σε επιστροφή στο ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτή άφησε την πόρτα επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Κουβέλης. Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι μετά την ευρωπαϊκή στροφή και την αλλαγή του περιεχομένου και του χαρακτήρα της πολικής του κόμματος της Κουμουνδούρου έχουν περιοριστεί οι διαφορές τους.

“Με προϋποθέσεις, όπως η χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής, θα έμπαινα” όπως τόνισε μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ.
Ο κος Κουβέλης αναφερόμενος στην πολιτική που πρέπει τώρα να ακολουθηθεί είπε ότι “Η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι πάντοτε αναγκαία αλλά εκείνο που πρέπει να γίνει είναι τα αντίρροπα…Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και σκληρό και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα αντίρροπα”.

Σε σχέση με τις κινητοποιήσεις των αγροτών τόνισε ότι όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν πολιτικό στόχο και όσοι κινητοποιούνται αυτό επιθυμούν να αλλάξει η πολιτική που τους αφορά, όμως ανεξάρτητα από αυτό υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να αλλάξουν το καθεστώς των πραγμάτων και της κυβέρνησης”.

Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση βρίσκεται σε συμπληγάδες είπε χαρακτηριστικά “αλλά υπάρχει δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα