«Ο Κούγιας με έδειρε, υπάρχουν μάρτυρες»

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε ο Αλέξης Κούγιας λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα Λάρισα-Ηρακλής για την πρώτη αγωνιστική της Super League! Περίπου 20 μάρτυρες, αλλά και ο φωτογραφικός φακός των συνέλαβαν να χαστουκίζει τον πορτιέρο της ομάδας του, Ματίας Ντεγκρά, επειδή το λάθος του στοίχισε δύο βαθμούς στην ΑΕΛ.

Κακές στιγμές έχουν όλοι στην μπάλα και ιδίως οι τερματοφύλακες και πράγματι ο Ντεγκρά θα μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά στη φάση της ισοφάρισης του Ηρακλή, όπου στην πραγματικότητα δώρισε το γκολ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, να περιμένει ο ιδιοκτήτης της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια για να τον χτυπήσει, είναι πρωτόγνωρο συμβάν!

Ο Ντεγκρά σε συνέντευξή του στο Metropolis 95,5 εξήγησε τι ακριβώς συνέβη: «Με τη λήξη του αγώνα κατευθύνθηκα προς τα αποδυτήρια. Στη φυσούνα ήταν εκεί και ο πρόεδρος. Με έπιασε από το λαιμό και με χτύπησε. Εγώ μετά τον έσπρωξα και τον έριξα κάτω. Ήταν 30 άτομα γύρω-γύρω, το έπιασαν και οι κάμερες».

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας αποκάλυψε πως ο Άγγελος Αναστασιάδης του είπε πως δεν θα ξαναβρεί ομάδα στην Ελλάδα και πως τούτη την ώρα σκέφτεται να σταματήσει την καριέρα του. Περιέγραψε επίσης την ψυχολογική του κατάσταση:  «Δεν μπορώ ούτε να μιλήσω. Είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΛ και τους συμπαίκτες μου. Έκανα ένα λάθος που με πονάει πάρα πολύ και θα με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή. Και με όλα όσα έγιναν μετά δεν το άντεξα. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε κάποια λάθη. Όλοι οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη. Έχω κάνει κάποια λάθη στην καριέρα μου. Ναι, κοστίζουν βαθμούς στις ομάδες μας, χάνουμε εμείς τη θέση μας, όχι, όμως, και να χάσουμε τη δουλειά μας από αυτά. Είμαι σοκαρισμένος. Σκέφτομαι να σταματήσω. Είναι κάτι που αγαπάω το ποδόσφαιρο, όμως, δεν έχω ψυχολογία να συνεχίσω. Δεν αντέχω να λέγονται τέτοια πράγματα για το όνομά μου. Έχασα τη δουλειά μου, δύο χρόνια συμβόλαιο, είναι Σεπτέμβριος, δεν μπορώ να βρω ομάδα. Δεν αντέχω τέτοια πράγματα».

Ο Ντεγκρά εξήγησε επίσης πως κάνοντας κακό κοντρόλ υποχρεώθηκε μετά να κάνει ντρίμπλα και από τη στιγμή που αυτή πέτυχε έψαξε μετά για ελεύθερο συμπαίκτη και απλά δεν σιγούρεψε την πάσα του.  Τέλος, κάλεσε τον Αλέξη Κούγια αν έχει αποδείξεις για το ότι ήταν στημένος, να τις παραθέσει!

Να σημειώσουμε πως ο Κούγιας και στο παρελθόν έχει κατηγορήσει τερματοφύλακα της ομάδας του (τον Σιντιμπέ όταν ήταν στα Γιάννινα), αλλά και τότε δεν είχε βρει κάποιες αποδείξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα