Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… σε αριθμούς!

Μπορεί να μην πέτυχε το γκολ νούμερο 3.000 της Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο γράφει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το «καρέ» που σημείωσε κόντρα στην Έλτσε, ήταν το τρίτο κατά την παρουσία του στο σύλλογο της Μαδρίτης, ενώ έχει πετύχει και 22 χατ τρικ! Αν μη τι άλλο, οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα είναι εντυπωσιακές και ο Κάρλο Αντσελότι έχει κάθε λόγο να ενισχύει την αυτοπεποίθηση του Πορτογάλου, στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Η πρώτη φορά που σκόραρε καρέ τερμάτων με τη φανέλα της Ρεάλ, ήταν στις 23 Οκτωβρίου 2010, κόντρα στη Ρασίνγκ Σανταντέρ, συμβάλλοντας στην εντυπωσιακή επικράτηση των Μαδριλένων με 6-1. Το δεύτερο ήταν κόντρα στη Σεβίλλη, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», την ίδια σεζόν, στις 7 Μαΐου 2011.

Το πρώτο χατ τρικ που σημείωσε ο Πορτογάλος ήταν στις 5 Μαΐου 2010, κόντρα στη Μαγιόρκα. Τη σεζόν 2010-2011 σκόραρε από τρία γκολ κόντρα στις Αθλέτικ Μπιλμπάο, Λεβάντε, Βιγιαρεάλ, Μάλαγα και Χετάφε. Την περίοδο 2011-2012 «κτύπησε» από τρεις φορές την εστία των Σαραγόσα, Βαλένθια, Μάλαγα, Οσασούνα, Σεβίλλη, Λεβάντε και Ατλέτικο Μαδρίτης. Το 2012 – 2013, τα «θύματά» του ήταν οι Ντεπορτίβο, Άγιαξ, Θέλτα, Χετάφε και Σεβίλλη. Το 2013-2014, πρόσθεσε στη λίστα του τις Γαλατασαράι, Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Φέτος, ξεκίνησε με το χατ τρικ κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα