«Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ»

Για έλλειψη εμπιστοσύνης του κόσμου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Γιάννης Μιχελάκης. Ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA,  επιτέθηκε στο κόμμα της Κουμουνδούρου με αφορμή τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου περί εσωτερικού αναγκαστικού δανεισμού.

Ειδικότερα, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε ότι ο κόσμος αγωνιά για την επόμενη μέρα. «Ο κόσμος ρωτάει με ποια λογική θα κυβερνήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ εάν διάφορα στελέχη τους λένε πράγματα που φέρνουν σύγχυση στην αγορά», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών και πρόσθεσε: «Αυτές οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις δημιουργούν ανησυχία στον κόσμο και γι’ αυτό ο κόσμος δεν εμπιστεύεται το ΣΥΡΙΖΑ».

 Υπενθυμίζουμε ότι  ο Μανώλης Γλέζος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεών του περί κατάσχεσης καταθέσεων για εισοδήματα των 100.000 ευρώ.

Ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν έκανε λόγο για καταθέσεις, αλλά για εισοδήματα. «Ποτέ μου δεν μίλησα για καταθέσεις, μίλησα για εισοδήματα», δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, ενώ υποστήριξε ότι «ο ελληνικός λαός θα κάλυπτε τον εσωτερικό δανεισμό, εάν είχαμε ανάγκη».

«Σημασία έχει ότι την περίοδο που κηρύχθηκε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ο δικτάτορας ζήτησε τη βοήθεια του γιατί δεν έχουμε αεροπορία… Και έτρεξε ο λαός δίνοντας τα ρολόγια του, δαχτυλίδια του, τα σκουλαρίκια του, τα πάντα. Αν πειστεί ότι το δάνειο θα βοηθήσει την ανάπτυξη της χώρας στον πρωτογενή τομέα θα δώσει και ο δανεισμός θα καλυφθεί εθελοντικά» επισήμανε.

«Ο ελληνικός λαός, ο φτωχός λαός, θα το κάλυπτε το εσωτερικό δάνειο αν το είχαμε ανάγκη, εγώ λέω ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε σε εσωτερικό δανεισμό, άλλοι λένε ότι χρειάζεται τόνισε το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα