«Ο κόσμος δεν θα επιτρέψει το γκρέμισμα της Λεωφόρου»

Το θέμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κάθε άλλο παρά έχει κλείσει, σύμφωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων και πρόεδρο του Παναθηναϊκού Κινήματος, Νίκο Αβραμίδη, ο οποίος δηλώνει πως ο κόσμος δεν θα επιτρέψει το γκρέμισμα του ιστορικού γηπέδου…

«Ο κ. Καμίνης ανέδειξε το θέμα της Λεωφόρου με το εξώδικο που έστειλε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αμφισβητώντας την ιδιοκτησία της Λεωφόρου. Το δικόγραφο είναι συγκεκριμένο και αναφέρει ότι το γήπεδο ανήκει στο Δήμο της Αθήνας. Επίσης επανέφερε με το Προεδρικό Διάταγμα το άρθρο 4 του νόμου Μπιρμπίλη όπου λέει ξεκάθαρα ότι με την κατασκευή εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στο Βοτανικό, η Λεωφόρος γκρεμίζεται.

Να θεωρήσετε δεδομένο ότι η Λεωφόρος δεν θα γκρεμιστεί γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα σταθεί εμπόδιο. Ήδη η ΠΑΕ έχει εξαγγείλει ότι το καλοκαίρι θα κάνει έργα ανάπλασης και θα φτάσει τη χωρητικότητα του γηπέδου στις 20.000. Αλλά ο κ. Καμίνης μας λέει ότι η Λεωφόρος ανήκει στο Δήμο. Μια λέει ότι θα γκρεμιστεί, μια όχι, επειδή κατάλαβε ότι έγινε ντόρος. Θυμίζω ότι ως Παναθηναϊκός είμαστε η μοναδική ομάδα χωρίς γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει γήπεδο, η ΑΕΚ φτιάχνει, ο ΠΑΟΚ έχει γήπεδο», επεσήμανε ο Αβραμίδης.

Το Παναθηναϊκό Κίνημα δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος έχει τμήματα στον Ερασιτέχνη για πολλά αθλήματα, εκεί υπάρχει μια διοίκηση που κάνει μεγάλη προσπάθεια. Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι το πρόβλημα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δεν είναι οικονομικό αλλά έλλειψη οράματος. Το ίδιο προσπαθούμε και για το δήμο της Αθήνας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα