«Ο κ. Σαμαράς βλέπει την πραγματικότητα με παραμορφωτικούς φακούς»

Την έντονη αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη προκάλεσε το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στο Βήμα της Κυριακής. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «ο πρωθυπουργός βλέπει την πραγματικότητα με παραμορφωτικούς φακούς» ενώ ανέφερε ακόμα ότι «η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα είναι καταδικαστική για τον κ. Σαμαρά και την πολιτική του».

 «Ο κ. Σαμαράς, ο άνθρωπος οποίος ανέλαβε να ολοκληρώσει το έργο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων υφαρπάζοντας τη ψήφο του ελληνικού λαού, αποκαλύπτεται υποστηρίζοντας πως για τον ίδιο σταθερότητα σημαίνει η διατήρηση των πολιτικών του μνημονίου και της ακραίας λιτότητας» ανέφερε, προσθέτοντας: «Άραγε με ποιους παραμορφωτικούς φακούς βλέπει την πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς έτσι ώστε να αποκαλεί επιτυχία την ανθρωπιστική κρίση που γέννησε η πολιτική του;

Ο κ. Σκουρλέτης τονίζει ότι «ποτέ άλλοτε μεταπολιτευτικά ο επικεφαλής της Ν.Δ. δεν χαρακτηριζόταν από ένα τόσο ακραία διχαστικό, μισαλλόδοξο και ακροδεξιό λόγο. Άλλωστε οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Χ. Α. απέδειξαν πως ο Μπαλτάκος ήταν ο Σαμαράς».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα είναι καταδικαστική για τον κ. Σαμαρά και την πολιτική του. Την πολιτική που εχθρεύεται την αναδιανομή υπέρ των αδυνάτων και εκτινάσσει την ανεργία , που καταλήστεψε τα Ταμεία και έβαλε λουκέτο στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, την πολιτική της κλεπτοκρατίας .

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα