«Ο κ. Τσίπρας έχει δεσμεύσει την περιουσία της χώρας για έναν αιώνα»

Απαισιόδοξος για το ότι «το καλοκαίρι του 2018 η χώρα θα έχει βγει από τα μνημόνια» -όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός- εμφανίζεται ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Με τη συμφωνία που υπέγραψε το 2015 ο κ. Τσίπρας έχει δεσμεύσει την περιουσία της χώρας για έναν αιώνα και με ρωτάτε αν θα βγούμε από τα μνημόνια το 2018;», διερωτάται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Διευκρινίζει πάντως: «Μακάρι, για τον ελληνικό λαό, να βγει και ας διαψευστώ». Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κακλαμάνης, αναφέρεται και στους «ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς» τους οποίους χαρακτηρίζει «βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας» λέγοντας ότι «αν υπήρχε κάτι, που δεν τολμούσε να αγγίξει κάποιος, γιατί θεωρείται ιερό, ήταν το σπίτι του Έλληνα».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη Μακρόν στην χώρα μας, ο κ. Κακλαμάνης, δηλώνει, «το ζήτημα είναι να ήρθε για το καλό και της δικής μας χώρας εκτός από το καλό της Γαλλίας».

Μιλώντας, τέλος, για το θέμα που προέκυψε, στο εσωτερικό της ΝΔ με την υποψηφιότητα του υιού Τραγάκη, ο κ. Κακλαμάνης υποστηρίζει ότι ήταν λανθασμένη η τοποθέτηση του Γιάννη Τραγάκη, για τον οποίον, ωστόσο, δηλώνει ότι «έχει μεγάλη προσφορά στη Βουλή, την παράταξη και το κόμμα» και σημειώνει πως ελπίζει «το νόημα της αναγκαίας απόφασης του Κ. Μητσοτάκη να γίνει μάθημα και για άλλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα