Ο Λαμάρ Όντομ θέλει ξανά πίσω την Κλόε Καρντάσιαν

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΞΑΝΑ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην οικογένεια Καρντάσιαν μετά το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή. Ο Λαμάρ Όντομ επανεμφανίστηκε στο show “Κeeping up with the Kardashians” μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε τον περασμένο Οκτώβριο και λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στο καλό που του έκανε ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος πήγαινε στο νοσοκομείο και του τραγουδούσε, βοηθώντας τον τελικά να επανέλθει. «Τότε συνειδητοποίησα πως μπορούσα και πάλι να αρχίσω να σκέφτομαι, τα πράγματα έρχονταν πίσω σε μένα και μπορούσα να αρχίσω να τα αρθρώνω», είχε αναφέρει ο Λαμάρ Όντομ στην Κιμ Καρντάσιαν, η οποία και μετέφερε τα λόγια του στο κοινό.

Κι ενώ ο Λαμάρ Όντομ θέλει να ξαναπαντρευτεί την Κλόε Καρντάσιαν, φαίνεται πως με διαφορά λίγων ωρών κύλισε ξανά στο αλκοόλ. Την Κυριακή βρέθηκε σε πολυσύχναστο μέρος του Λος Άντζελες να πίνει ξανά με φίλους του, κάτι που είναι επικίνδυνο. Φτάνει να δείτε σε τι κατάσταση ήταν όταν κατέρρευσε σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα και μεταφέρθηκε στην εντατική. Το σόου έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία του που ήταν διασωληνωμένος.

odom1 odom2 odomkardashian

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα