Ο Λαπόρτα υπόσχεται… Μουρίνιο στην «Μπάρτσα»!

Ξεκίνησε για τα καλά ο προεκλογικός αγώνας για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, με τον υποψήφιο, Χουάν Λαπόρτα, να υπόσχεται την έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με αναφορές στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, ο Λαπόρτα δεσμεύτηκε πως αν επιστρέψει στον προεδρικό θώκο των «μπλαουγκράνα», θα αναθέσει την τεχνική καθοδήγηση στον Πορτογάλο κόουτς της Τσέλσι, ο οποίος έχει περάσει ως μεταφραστής από την ομάδα της Καταλονίας. Το διαδικαστικό σε αυτές τις περιπτώσεις έχει ως εξής. Οι υποψήφιοι για την προεδρία εξασφαλίζουν υπό τη μορφή προσυμφώνου, το τεχνικό τιμ και μεταγραφές συγκεκριμένων παικτών, με συγκεκριμένο μπάτζετ, το οποίο παρουσιάζουν αναλυτικά στο εκλογικό σώμα, το οποίο και λαμβάνει τις αποφάσεις του.

Ο νυν πρόεδρος, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου αντέδρασε στην εξαγγελία του αντιπάλου του, διαρρέοντας πως πρόκειται για… παραισθήσεις του Λαπόρτα και πως δεν υπάρχει καμία σκέψη για την έλευση του Μουρίνιο στην Μπαρτσελόνα. Βέβαια, όλα αυτά θα αποδειχθούν στην πράξη, ενώ στην Ισπανία αναμένουν με ενδιαφέρον την αντίδραση του Μουρίνιο, ο οποίος έχει μία ιστορική ατάκα για κάθε εμπλοκή του ονόματός του, σε οποιαδήποτε υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα