Ο Λαφαζάνης στα ΚΑΠΗ Κερατσινίου και στη συγκέντρωση συνταξιούχων της Εθνικής

Στο Δ’ και Ε’ ΚΑΠΗ στο Κερατσίνι βρέθηκε σήμερα το πρωί o Παν. Λαφαζάνης επικεφαλής μιας ευρείας αντιπροσωπείας κεντρικών και τοπικών στελεχών της Λαϊκής Ενότητας. Ο Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑ.Ε ευχήθηκαν στους συνταξιούχους καλές γιορτές και δήλωσαν την συμπαράσταση στον ενωτικό τους αγώνα για αξιοπρεπείς συντάξεις.

Ο γραμματέας της ΛΑΕ μαζί με τον Δημ. Στρατούλη βρέθηκαν, επίσης, στη μεγάλη συγκέντρωση των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κοτζιά.

Ο Παν. Λαφαζάνης χαιρετίζοντας την συγκέντρωση και ευχόμενος καλές γιορτές, τόνισε στους συνταξιούχους της Εθνικής πως η κατάργηση της επικουρικής σύνταξης τους αποτελεί απόφαση βαρβαρότητας τόσο της κυβέρνησης όσο και της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, ενώ επεσήμανε ότι η ΛΑ.Ε και ο ίδιο προσωπικά θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για την άμεση επαναφορά της επικουρικής σύνταξης.

Ο Παν. Λαφαζάνης κατέληξε ότι η ανάγκη ανατροπής που επιδιώκει με ενωτικό πνεύμα η ΛΑ.Ε καθίσταται πολύ πιο επείγουσα στις μέρες μας και ότι στο πλαίσιο αυτό η ΛΑ.Ε με το πρόγραμμα της θα στηρίξει και θα ενισχύσει μισθούς και συντάξεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα