“Ο λαός όρισε τους ΑΝΕΛ εγγυητές για την διακυβέρνηση και ομαλότητα του τόπου”

Μύδρους εναντίον όσων ήθελαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκτός Βουλής εξαπέλυσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη τονίζοντας πως “η λυσσαλέα επίθεση του διαπλεκόμενου κατεστημένου δεν πέτυχε το στόχο της»

Ειδικότερα, την εθνική συμφιλίωση έκαναν πραγματικότητα ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως γράφει η εκπρόσωπος του κόμματος σε άρθρο της, παραμερίζοντας τη διαφορετική πολιτική και ιδεολογική τους καταγωγή.

Κάνει λόγο για βασισμένη στην ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη και την αμοιβαιότητα 7μηνη συνεργασία των δύο κομμάτων στην κυβέρνηση και προσθέτει «είμαστε είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη χαριστική βολή στο φθαρμένο πολιτικό σύστημα που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία».

Στο άρθρο της στην «Κυριακάτικη Kontra News», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, όρισε τους ΑΝΕΛ «ως εγγυητές για την διακυβέρνηση, για την ομαλότητα, για την πρόοδο του τόπου» και υπογραμμίζει ότι «η λυσσαλέα επίθεση του διαπλεκόμενου κατεστημένου στους ΑΝΕΛ και προσωπικά στον Πάνο Καμμένο δεν πέτυχε τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από το να μας βγάλουν εκτός του πολιτικού χάρτη και να μας φιμώσουν».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ένα δημοκρατικό κίνημα το οποίο είναι στο χώρο του κέντρου, με ανθρώπους και από την κεντροδεξιά και από την κεντροαριστερά, που από τη θέση του συμπολιτευόμενου εταίρου πρωτοστατούμε στην εμπέδωση μιας πλατιάς κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας» αναφέρει επίσης η κ. Χρυσοβελώνη.

Στο άρθρο της η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, διατηρεί στην επικαιρότητα το ζήτημα των δημοσκοπήσεων, τονίζοντας ότι «και σ’ αυτές τις εκλογές διαψεύσαμε τις δήθεν επιστημονικές μετρήσεις των δημοσκόπων. Ο εταιρείες δημοσκοπήσεων στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έπεσαν απλώς έξω στις «προβλέψεις» τους σχετικά με το ποσοστό των ΑΝΕΛ».

«Είναι κυρίαρχη», συνεχίζει η κ. Χρυσοβελώνη «η εντύπωση ότι επιχείρησαν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη σε βάρος των ΑΝΕΛ. Δίνοντας χαμηλά ποσοστά κάτω από το όριο του 3%, απέτρεπαν στους ψηφοφόρους να μας ψηφίσουν. Και η στάση τους αυτή ενέχεται για δόλο.

Το πλέον τρανταχτό παράδειγμα συνιστούν οι μετρήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που ένα 24ωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες έδιναν στους ΑΝΕΛ ποσοστό μόλις 1,7%!! Εδώ πρόκειται για συνειδητή παραπλάνηση που υπηρετεί καθαρά πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων υποχρεούνται και οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για τις δήθεν επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιούν».

Η κ. Χρυσοβελώνη καταλήγει ευχαριστώντας τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για την στήριξή τους στους ΑΝΕΛ, τα στελέχη του κόμματος για τον ανυστερόβουλο και σκληρό αγώνα που έδωσαν, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους πολίτες της Μαγνησίας που τίμησαν με την ψήφο τους το κόμμα, και υπογραμμίζοντας «αξίζει πάντως όλοι οι Έλληνες, ανεξάρτητα από πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση, να συνταχθούν μαζί μας στον αγώνα για να βγούμε επιτέλους από τα μνημόνια και να διασφαλίσουμε την κοινωνική δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα