Ο Λεβαδειακός μένει στη Super League, εκτός και αν…

Επικυρώθηκε με κάθε επισημότητα η βαθμολογία της Super League, με τον Λεβαδειακό να καταλαμβάνει τη θέση της Κέρκυρας, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη (18/8)…

Το Δ.Σ. της Λίγκας αποφάνθηκε και επικύρωσε τη βαθμολογία, υποβιβάζοντας την ομάδα των «Φαιάκων» και τοποθετώντας στη θέση της τον Λεβαδειακό, ως την ομάδα που ήταν τέταρτη πριν το τέλος. Όλα αυτά θα έχουν ισχύ έως την Τρίτη, ημέρα κατά την οποία θα εκδικαστεί η έφεση της Κέρκυρας στο διαιτητικό δικαστήριο. Με άλλα λόγια, και βάσει της τελευταίας εμπειρίας από την ανατροπή στην Επιτροπή Εφέσεων, κανένα ενδεχόμενο δεν πρέπει να αποκλειστεί, ακόμη και να παραμείνει στην κατηγορία ο σύλλογος του Ιονίου.

Η μεγάλη έκπληξη στο Δ.Σ. ήταν η παρουσία του Παναθηναϊκού, μέσω του προέδρου του Γιάννη Αλαφούζου. Μπορεί να έχει ειπωθεί πολλές φορές πως όσο παραμένει πρόεδρος της Λίγκας ο Γιώργος Μποροβήλος, ο Παναθηναϊκός δεν θα συμμετέχει στα διοικητικά συμβούλια, ωστόσο ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έκανε μία… εξαίρεση, προκειμένου να παρουσιάσει τις προτάσεις των «πρασίνων» για τη βελτίωση του πρωταθλήματος και του ποδοσφαίρου συνολικά.

Στον Παναθηναϊκό ζητάνε μεταξύ άλλων να βγαίνει ο πρωταθλητής μέσω των play off, ενώ ζήτησαν να υπάρξει και ένας περιορισμός στους δανεικούς παίκτες. Διαφωνία υπήρξε και για το θέμα της συγκρότησης του Διαιτητικού Δικαστηρίου, καθώς η Λίγκα θέλει να χρησιμοποιούνται συνταξιούχοι δικαστές, ενώ ο Παναθηναϊκό τακτικούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα