Ο Λεμονής στην προπόνηση και ο Γκαρσία στο ακουστικό του

Σήμερα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία στον Ολυμπιακό. Από το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς καταλανικά δημοσιεύματα μιλούσαν με σιγουριά για επαφές και συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον πρώην προπονητή της Σεντ Ετιέν, ενώ χθες ρεπόρτερ της As έκανε λόγο για ραντεβού στη Βαρκελώνη όπου έδωσαν τα χέρια.

Από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν έχει διαψευστεί ή επιβεβαιωθεί το παραμικρό, ωστόσο το γεγονός ότι για ένα τόσο σημαντικό θέμα δεν υπάρχει επίσημα τοποθέτηση προκαλεί ερωτηματικά.

Ο Τάκης Λεμονής δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση ότι είναι σε κίνδυνο η θέση του και σήμερα θα βρίσκεται στου Ρέντη για την προπόνηση της ομάδας, μετά το χθεσινό ρεπό. Κανείς στις τάξεις της διοίκησης δεν αμφιβάλλει πως ο προπονητής συνέβαλε αποφασιστικά στο να συνέλθει αγωνιστικά ο Ολυμπιακός και μετά το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν να κλείσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή του πρωταθλήματος, ωστόσο ίσως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία που πολλοί να περίμεναν στο τέλος της περιόδου να γίνει τελικά στο μέσον της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα