Ο Λουσέρο κερνούσε, ο Γέντρισεκ τα έβαζε!

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Αντριάν Λουσέρο και τον Έρικ Γέντρισεκ, η Ξάνθη επικράτησε 2-0 του Πανιώνιου στα «Πηγάδια» και τον προσπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 5η θέση.

Οι Ακρίτες εμφανίστηκαν πιο αποφασισμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και πήραν δίκαια το τρίποντο της νίκης.

Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος φάνηκε αρκετά επηρεασμένος από τη διακοπή και από τη στιγμή που είχε τον Μασούντ εξουδετερωμένο, δεν κατόρθωσε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.

Στο 23’ ο Λουσέρο άφησε έξυπνα την μπάλα για τον Γέντρισεκ κι αυτός με ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κότνικ, ενώ στο 65’ ο Αργεντίνος και ο Σλοβάκος συνδυάστηκαν ξανά επιτυχημένα, με τον 31χρονο πρώην φορ της Καϊζερσλάουτερν να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Κασάδο, Μεχία, Ντε Λούκας, Λουσέρο (85΄Μελιόπουλος), Μπρίτο (14’ Ρότσε), Κίκε (78’ Ορφανίδης), Γέντρισεκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχο, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούντ (46’ Σαραμαντάς), Λάμπρου (76’ Ταπόκο), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (68’ Γλυνός).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα