«Ο Λούκας θέλει Λακορούνια»

Στην Ισπανία και αν είναι δυνατόν στην Ντεπορτίβο Λακορούνια θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Πέρεθ που αγωνίζεται στον ισπανικό σύλλογο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Real News» ο μάνατζέρ του, Φερνάντες Λοβέλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λούκας στην εφημερίδα «Real News»

Για τις προθέσεις του πελάτη του:

«Ο Λούκας είναι ευτυχισμένος στη Λα Κορούνια. Εδώ είναι το σπίτι του, η οικογένειά του και είναι λογικό να θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Για τον ΠΑΟΚ έχει μόνο τα καλύτερα να πει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα και σέβεται τους ανθρώπους της διοίκησης που του έδωσαν το περασμένο καλοκαίρι την ευκαιρία να παίξει στην ομάδα της πόλης του».

Για το αν η Ντεπορτίβο θα δώσει την ρήτρα:

«Μέχρι τώρα δεν έχουμε μπει σε διαδικασία συζητήσεων για το τι σκέφτεται να κάνει η ομάδα στην περίπτωσή του. Αυτό που απασχολεί τους πάντες στον σύλλογο είναι η παραμονή στην κατηγορία. Εφόσον πάντως ο στόχος αυτός επιτευχθεί, θεωρώ πιθανό ότι θα υπάρξουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον της καριέρας του. Υπάρχουν ήδη ρήτρες στο συμβόλαιο του δανεισμού, όμως δεν μπορώ να ξέρω αν η Λα Κορούνια μπορεί να δώσει τα χρήματα που προβλέπονται για να αποκτήσει τα δικαιώματά του».

Για το προσωπικό πρόβλημα του Λούκας:

«Ισχύει, αλλά δεν μπορώ εγώ να σας πω κάτι περισσότερο γι’ αυτό. Είναι δικό του θέμα γι’ αυτό θέλει να είναι με τους δικούς του ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα