Ο Λούκας Πέρεθ «εκβιάζει» τη μεταγραφή του!

Είναι φανερό πως ο Λούκας Πέρεθ δεν έχει σκοπό να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και ότι είναι αποφασισμένος να «εκβιάσει» τη μεταγραφή του. Ο Ισπανός ξεκίνησε να δημιουργεί προβλήματα με το «καλημέρα», υποχρεώνοντας τον προπονητή του να του μιλήσει με ιδιαιτέρως έντονο τρόπο.

Το επεισόδιο που συνέβη στην προπόνηση με τον Ιγκόρ Τούντορ είναι χαρακτηριστικό των διαθέσεων του Ισπανού παίκτη. Για ασήμαντη αφορμή, ο Πέρεθ ζήτησε τον λόγο από τον προπονητή του για τη… σύνθεση των ομάδων που επέλεξε ο Κροάτης για το προπονητικό δίτερμα!

Η πρώτη αντίδραση του Τουντόρ ήταν να τον στείλει να τρέξει μόνος του. Όταν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της προπόνησης, ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ κάλεσε κοντά του τον Ισπανό και τον… πέρασε ένα γερό πρόγραμμα. Του ξεκαθάρισε πως εκείνος κάνει κουμάντο, πως δεν θα ανεχθεί αντισυναδελφική συμπεριφορά από κανέναν και όταν πήγε να τον διακόψει ο παίκτης, τότε «φούντωσε» ακόμη περισσότερο, απειλώντας με πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ. Ήταν τόσο εκνευρισμένος ο Κροάτης προπονητής, που ακούστηκε να φωνάζει στον Λούκας: «Τώρα το βουλώνεις. Σκασμός. Μιλάω εγώ».

tudor

Σε κάθε περίπτωση, ο Ισπανός δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και ότι θα δώσει πολλές αφορμές για να τον… ξεφορτωθούν από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα