Δριμύτερος επιστρέφει ο Μάρκος Σεφερλής

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει στις οθόνες μας, μέσα από την συχνότητα του STAR για να μας βοηθήσει να βρούμε το ταίρι μας.

Ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάζει και φέτος το τηλεπαιχνίδι “Ραντεβού” που αγαπήθηκε από το κοινό και θα προβάλλεται κάθε απόγευμα Σαββατοκύριακου στις 18:50, αρχής γενομένης από το Σάββατο 15/10.

“To Ραντεβού! είναι μια ανανεωμένη εκδοχή του πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού concept «Blind Date – Ραντεβού στα Τυφλά». Ένας παίκτης αναζητά – τι άλλο; – το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους, κάνοντας ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συντροφικότητα, τον έρωτα, την απιστία, τον γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οποιαδήποτε οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή, στο τέλος κάνει την επιλογή του.

Το ταξίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από συνεργείο της εκπομπής και σε επόμενη εκπομπή θα παρουσιάζεται το πώς πέρασε το ζευγάρι και αν τελικά ο παίκτης έκανε τη σωστή επιλογή!
Ενέργεια, ατάκες, πολύ γέλιο, τραγούδι, καλεσμένοι έκπληξη στο κοινό και ο σαρωτικός Μάρκος Σεφερλής με το αστείρευτο χιούμορ και «ανεβασμένη διάθεση, δηλώνει πανέτοιμος για το Ραντεβού! τα Σαββατοκύριακα από την οθόνη του Star!”, ανέφερε μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σταθμός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα