Ο Μάρκο Ρόις αγόρασε σπίτι στη Μαδρίτη!

Ο Μάρκο Ρόις δεν είναι μόνο ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Ο Γερμανός προχώρησε στην αγορά πολυτελούς κατοικίας στη Μαδρίτη, όπου σύμφωνα με τις φήμες, θα συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι του 2016 και έπειτα.

Προκειμένου να… θολώσει τα νερά, το περιβάλλον του διεθνούς Γερμανού της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχει διευκρινίσει αν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Ατλέτικο ή η Ρεάλ. Οι πληροφορίες πάντως, τον στέλνουν στη «βασίλισσα», έναντι του ποσού των 45 εκατομμυρίων, το οποίο προβλέπεται ως ρήτρα στο συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Βεστφαλίας.

Πού είναι η ιδιαιτερότητα του Γερμανού; Ο Ρόις ξεκίνησε να μαθαίνει ισπανικά από τον περασμένο Γενάρη, φουντώνοντας τις φήμες. Δημιουργήθηκε ένας… πανικός και ξαφνικά αποφασίζει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπορούσια, επεκτείνοντας για άλλα τρία χρόνια τη συνεργασία του. Ενώ άπαντες τον θεωρούν… δεδομένο στον σύλλογο της Βεστφαλίας, πηγαίνει και αγοράζει σπίτι στη Μαδρίτη, ανοίγοντας νέο κύκλο σεναρίων και συζητήσεων.

Όπως και να έχει, όταν ένας άνθρωπος αγοράζει σπίτι σε έναν τόπο, σκοπεύει να κατοικήσει εκεί. Οπότε, ο επόμενος σταθμός του διεθνούς παίκτη, θα είναι η Μαδρίτη και κατά 99%, η Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα