Ο μέγας χορηγός του ελληνικού ποδοσφαίρου δημιουργεί έριδες

Τα παιχνίδια εντυπώσεων μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού δεν έχουν τελειωμό. Όλα ξεκίνησαν πέρσι μετά τη συνέντευξη του Δημήτρη Μελισσανίδη που είχε πει: «Βλέπω ότι φοβάστε τα τρία αυτά γράμματα που σχηματίζουν τη λέξη ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται ακόμη, θα το καταλάβετε όταν θα έχουμε επιστρέψει!»

Ήταν ένα βέλος προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το οποίο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν ασχολήθηκε, ωστόσο λίγους μήνες μετά άρχισαν οι κόντρες. Αποκορύφωμα του άτυπου αυτού καυγά ήταν ο ξυλοδαρμός του διαιτητή Ζωγράφου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπονόησε τότε πως ο Μελισσανίδης ήταν πίσω από το σκηνικό, προτάσσοντας τα τηλεφωνήματα που είχε κάνει ο «τίγρης» προς τον αρχιδιαιτητή. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ απάντησε με συνέντευξη τύπου στην οποία εκτόξευσε χοντρές κατηγόριες προς τον Μαρινάκη, ακόμη κι εκτός χώρου του ποδοσφαίρου, καταλήγοντας στο ιστορικό απόφθεγμα «Όλες οι χούντες κάποτε πέφτουν!»

Οι δηλώσεις, ωστόσο, έχουν περάσει στο περιθώριο, μιας και πλέον η κόντρα έχει γίνει ουσιαστική. Εκείνο που αποτελεί αφορμή κόντρας αυτές τις μέρες δεν είναι άλλο από την υπόθεση «ΟΠΑΠ». Η πλευρά του Ολυμπιακού αρνείται να μπει σε οποιαδήποτε διαδικασία συζήτησης με για το μέγαλο χορηγό του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς στην εταιρία κατέχει ποσοστό ο Μελισσανίδης, άρα πρόκειται για χοντρή υπόθεση ασυμβίβαστου.

Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν, πρωτίστως επειδή ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ και δευτερευόντως, επειδή δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το αν ο Ολυμπιακός θα δεχθεί χορηγία από τον ΟΠΑΠ ή όχι!

Μένει να δούμε αν η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών θα παραταθεί ή θα προεκταθεί υπό οποιαδήποτε μορφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα