«Ο Μέσι είναι ιδιοφυΐα, αλλά εγώ είμαι θεός!»

Είναι απόλαυση να τον βλέπεις στο γήπεδο, αλλά αποτελεί εξίσου απόλαυση να τον ακούς να μιλάει. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος μίλησε για την… εμπειρία του από την Μπαρτσελόνα.

Τι είπε; Αναφέρθηκε στην… παρέμβαση του Λιονέλ Μέσι στο σύστημα της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα και χαρακτήρισε τον Αργεντινό ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα. Όσο για τον εαυτό του; Δήλωσε και πάλι… θεός, κάτι που, όπως αποδεικνύεται από τη συχνότητα των λεγομένων του, τείνει να το πιστέψει!

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιαίτερος αυτός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος:
«Ήταν ένα παιδικό μου όνειρο να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα και ένιωσα ότι περπατούσα στον αέρα. Ξεκίνησε καλά, αλλά μετά άρχισε να μιλάει ο Μέσι! Ήθελε να παίζει στο κέντρο και όχι στα άκρα, με αποτέλεσμα το σύστημα να αλλάξει από 4-3-3, σε 4-5-1. Εγώ θυσιάστηκα και δεν είχα την απαιτούμενη ελευθερία για να φτάσω στην επιτυχία».

Ο Ιμπραΐμοβιτς ζήτησε εξηγήσεις από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, του είπε ότι: «Δεν έχεις αρχ….!» Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει στην πρώτη ευκαιρία από την ομάδα της Καταλονίας.

Όσον αφορά στην άποψή του για τον Μέσι; Ιδού τι είπε: «Ο Μέσι είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Κάνει πράγματα στο γήπεδο, που τα βλέπεις μόνο στα video games! Είναι πραγματικά μία ιδιοφυΐα, αλλά εγώ είμαι ένα θεός!»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι μία εξαιρετικά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Επισκιάζει κάθε συμπαίκτη του και αξιώνει να του συμπεριφέρονται σαν πραγματικό θεό. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο γεγονός η επιθυμία ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, του Έντινσον Καβάνι, να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους, ακριβώς γιατί βρίσκεται μονίμως στη σκιά του μεγάλου Σουηδού φορ. Όπως και να έχει, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι εξίσου εντυπωσιακός εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα