Ο Μέσι φέρνει στη Βαρκελώνη τον Πογκμπά!

Τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2016 προανήγγειλε επί της ουσίας ο Πολ Πογκμπά, βάζοντας ένα οριστικό (;) τέρμα στην παραφιλολογία γύρω από το επαγγελματικό του μέλλον!

Ο διεθνής μέσος της Γιουβέντους δήλωσε πως δεν σκοπεύει να φύγει αυτό το καλοκαίρι από τη «γηραιά κυρία» και πρόσθεσε πως όνειρό του ήταν και παραμένει να αγωνιστεί δίπλα στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, τον Λιονέλ Μέσι!

Αν απαιτείται πιο ακριβή «μετάφραση», ο Πογκμπά είπε με λίγα λόγια, πως έχει επιλέξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του την Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίζεται – και θα αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμη – ο Λιονέλ Μέσι και η οποία, όλως τυχαίως, δεν έχει δικαίωμα μεταγραφής το φετινό καλοκαίρι και μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους, λόγω τιμωρίας!

Πρόκειται για μία εξέλιξη που βολεύει τους πάντες και συμπληρώνει το παζλ. Η Γιουβέντους θα διατηρήσει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της για έναν χρόνο ακόμη, του χρόνου (2016) ή και νωρίτερα, θα εισπράξει ένα τεράστιο ποσό από τους Καταλανούς και η Μπαρτσελόνα, θα έχει κλείσει μία τεράστια μεταγραφή για το επόμενο καλοκαίρι, οπότε και θα έχει ανακτήσει το δικαίωμα να ενισχύει το ρόστερ της, καθώς θα έχει λήξει η ποινή της.

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο 22χρονος Γάλλος σούπερ σταρ:
«Το να παίξω με τον Μέσι θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Πραγματικά ευχαριστιέμαι να βλέπω την Μπαρτσελόνα να παίζει, αλλά παράλληλα θα χαρώ να τους δω να χάνουν στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί, αλλά είναι ένας τελικός. Ποτέ δεν είπα ότι στο Βερολίνο θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν αυτό που θέλουν εκείνοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα