Ο Μήτρογλου βάζει… εμπόδια για Ζινιάκ!

Μία πολύπλοκη ιστορία, στην οποία εμπλέκονται ο Ολυμπιακός, ο Κώστας Μήτρογλου, η Μπεσίκτας και ο Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ, εξελίσσεται τα τελευταία 24άωρα, με τον πρώην επιθετικό των «ερυθρόλευκων» να μπαίνει εμπόδιο – εν αγνοία του – στα μεταγραφικά σχέδια των πρωταθλητών Ελλάδας!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελούσε τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο της τουρκικής Μπεσίκτας. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Φούλαμ, στην οποία ανήκει ο διεθνής Έλληνας παίκτης, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία, καθώς οι Άγγλοι δεν έχουν διευκρινίσει τις προθέσεις τους, για το αν θέλουν να παραχωρήσουν με ελεύθερη μεταγραφή τον παίκτη, ή αν τον δίνουν δανεικό, μέχρι να… επανέλθουν στην Premier League.

Όπως και να έχει, οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία, με αποτέλεσμα η Μπεσίκτας να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Οι… άλλες λύσεις, περιελάμβαναν και το όνομα του Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ, ο οποίος παραχωρείται από τη Μαρσέιγ. Μάλιστα, ο Γάλλος αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο των Τούρκων. Στο σημείο αυτό εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται επίσης πολύ έντονα για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή. Έχουν ήδη προβεί στη βολιδοσκόπηση των προθέσεών του, αλλά και της ομάδας του, προκειμένου να γίνουν γνώστες των απαιτήσεων που προβάλλουν οι Μασσαλοί, για την παραχώρηση του παίκτη τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με τη διοίκηση της Μαρσέιγ, όπως και με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, αλλά η εμπλοκή της Μπεσίκτας ενδέχεται να ανεβάσει το κόστος απόκτησης του Ζινιάκ, γεγονός που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην απόσυρση του Ολυμπιακού από τη διεκδίκηση του Γάλλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα